kolmapäev, märts 05, 2008

Vote for Pedro!

Et mis siis mina kui riigiteadlane arvan meie toreda naaberriigi presidendivalimistest...

Aga ikka seda, et...ei. Ma ei kavatse siin blogis oma poliitilisi arvamusi hakata välja ütlema, kuigi niipalju võib kommenteerida, et russofoobiat on UK-s oluliselt vähem, sellest tulenevalt on suhtumine Venemaal toimuvasse liberaalsem, positiivsem, või siis naiivsem. Ja mind on see mõnevõrra nakatanud. Ehk siis, anname aega atra seada!

Samal ajal on siin käimas aga kohalikele (vähemasti üliõpilastele) hulga olulisemad kampaaniad - järgmise õppeaasta õpilasomavalitsuse valimised. Kuuldavasti on käibel mingi ultrademokraatlik valimissüsteem, mida mu tuttava teadmiste järgi on riigivalitsemispraktikas kasutatud kuskil Indoneesias. Lõpuks ma ise ei hääletama ei läinudki, ent paariks päevaks ärkas Campuse keskplats talveunest üles ning täitus igasugu bännerite, reklaamlippude ja aktivistidega. Üks neist oli John McClane'likult iseenese reklaamiks muutnud. Tema tahtis saada finantsasjade ajajaks ning ühe olulisema valimislubadusena oli kirjas alkoholisortimendi laiendamine pubis. Tundus, et senise sortimendi suutis ta selle päeva jooksul järele proovida...

Valimiste kohta pildimaterjali leiab peagi Picasast Norwichi kausta alt. Natuke siia ka eksperimendi mõttes siiski.

See oligi vist põhiline sõnum mis edasi tahtsin anda. Ahjaa, uue ja suurema laua sain oma tuppa. Kõlarid on kohe paremal kõrgusel ehk siis saund on parem ja natuke lapse tunne on madala tooliga suure kõrge laua taga istuda. Aga juba harjusin ära. Muidu käib elu mõnusalt - loen ja kirjutan hoolega, suitsu ei tee, huligaanitsemas ka ei käi. Jalgpalli käin vaatamas vahel ja imestan, et lõpuks on ka kolmas korterinaaber köögi üles leidnud - enne üle-eilset polnud ma teda seal kordagi näinud, nüüd juba 2 korda!

Ja juba vähem kui kahe nädala pärast võib mind taas näha kodumaa pinnal, suisa 4 nädalat jutti! Endiselt ootan igasugu põnevaid ja kasulikke ettepanekuid, et mis selle ajaga ette võtta!

Kommentaare ei ole: