esmaspäev, aprill 21, 2008

Eaton Park

Alustagem kõige tähtsamast. Mõne tunni eest algas isal sünnipäev! Palju-palju õnne! :) Eluaastaid nüüd sama palju kui inimesel kromosoome... Igal juhul, naudi päeva ja naudi elu! Kuigi seda teed sa niikuinii, siis saagu ka siin üle korratud. :)

Mis muidu uudist? Just natukese aja eest lõpetasin oma viimase essee kirjutamise...Nüüd lahutab mind Eurotripist veel paar väikest (mittekohustuslikku) vaheeksamikest, millega tegelen vastavalt esmaspäeval ja kolmapäeval, ilmselt. Ja üleüldse on nüüd sisuliselt eksamid jäänud veel. Aga Norwich pakub siiski veel avastusi!

Nimelt taipasin täna esseekirjutamise ajal, et õues on ju täiesti kevadilm. Soe ja värki. Samuti meenus, et kuuris seisab selline instrument nagu jalgratas. Ühendasin kaks asja loogiliseks tervikuks ja läksin linna peale värskeid mõtteid koguma. Ära sai käidud ülikooli järvekese ääres taas - seekord tegin ringi peale - ning pargis, mida ülikoolist bussiga linna sõites ikka imetlenud olen. Tänase ilusa ilma puhul sai siis käidud - Eaton Park.

Nagu peatselt on lootust näha ka Picasas, on tegemist Norwichi elanike üüratu suure vaba aja veetmise ja hobidega tegelemise pargiga. Siin saab: mängida jalgpalli, tennist, golfi, niisama (ringi) joosta, lohet lennutada, jalutada, tegeleda mudel-laevanduse ja mudel-rongindusega (iga pühapäev käidakse siin mingeid miniatuurseid ronge sõidutamas mini-raudteel), olemas on ka skatepark, koosolekuplats ja mingi veider väiksemat sorti võiduajamisplats, ilmselt koerte traavimiseks mõeldud. Äärmiselt kena ja noobel koht ja ilmselgelt kavatsen sinna veel sattuda enne kui ratas müüki läheb... Ja inspiratsiooni ning energiat kirjutamiseks sai rohkem kui küllalt. Jee!

Last but not least...Digitalismi kontsert möödunud teisipäeval jäi tõepoolest kahetsusväärselt ära, ent see-eest laupäeval sattusin poolkogemata oma nn. põhiklubisse Po-Na-Na, mille äärmiselt nauditav elektro-sett peaaegu et heastas teisipäevase ebaõnne. Samas, baarihinnad oli suisa dubleerunud, mis Inglise mõistes pole üldse mitte soovitav näitaja. Aga väga-väga tore oli sellegipoolest, lisaks muule sain sõbrannalt tantsuoskuste eest tippi. Jäu!

Kommentaare ei ole: